В Одесі ракетами пошкоджено житлові будинки, є загиблі та поранені

Читать на русском
Під час ракетної атаки на Одесу також було пошкоджено житлові будинки. Відомо про двох загиблих та 15 поранених.
Фото: Суспільне

В Одесі є влучання по житлових будинках внаслідок ранкової ракетної атаки. Загинуло двоє людей, 15 постраждали, зокрема двоє дітей.

Про це повідомив голова військової адміністрації області Олег Кіпер.

«Ворог поцілив у житлові будинки мирних жителів. Внаслідок атаки двоє одеситів загинули. 15 людей отримали поранення, серед них двоє дітей – 6 та 8 років. Всі постраждалі нині отримують допомогу в медичних закладах міста. Двоє поранених у тяжкому стані», – написав він.

Кіпер також уточнив наслідки нічної атаки безпілотниками. В Одеському районі сталося влучання в законсервовану будівлю одного з об'єктів інфраструктури. А в Одесі уламками збитого безпілотника пошкоджено багатоповерхівку, виникла пожежа. Але постраждалих немає.

Нагадаємо, вранці 29 грудня росіяни влаштували масовану ракетну атаку на Україну: постраждали Київ, Харків, Дніпро, Львів, Одеса та інші міста.

Новини про наслідки у містах. У Києві уламки ракет впали у кількох районах, багато поранених, повідомляється про людей під завалами. У Харкові зафіксовано 22 прильоти, є загиблий.

Внаслідок ракетної атаки на Львів одна людина загинула і вісім отримали поранення. У Дніпрі був приліт по ТЦ, приватному будинку і пологовому будинку: відомо про чотирьох загиблих, є поранені.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: