Під Дніпром сталася масштабна ДТП з вантажівкою

Читать на русском
У Дніпровському районі сьогодні вранці на трасі зіткнулися шість автомобілів, один із них - вантажівка.
фото ДСНС

У Дніпровському районі біля селища Василівка сьогодні вранці зіткнулися шість автомобілів, один із них - вантажівка. Внаслідок ДТП постраждали шестеро людей.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС 26 грудня.

У Нацполіції розповіли, скільки українців загинули у ДТП цьогорічМайже 2,5 тисячі людей загинули в ДТП в Україні у 2023 році, а 24 774 – травмувалися. На частину з цих ДТП також вплинули наслідки повномасштабної агресії рф.

Рятувальникам надійшов виклик, що сьогодні сталася дорожньо-транспортна пригода за межами селища Василівка Солонянського селищного територіального товариства Дніпровського району.

Як з'ясувалося, на трасі зіткнулися шість машин, одна з яких – вантажівка. Внаслідок ДТП отримали травми шестеро людей, трьох з них відвезли на машині швидкої допомоги до лікарні.

Співробітники Національної поліції встановлюють всі обставини події.

Нагадаємо, 17 грудня у Львівській області потрапив у ДТП автомобіль з військовими. Легковий автомобіль Ford Focus на військових номерах зіткнувся із вантажівкою Volvo. Загинули чотири особи, зокрема заступник голови адміністрації Держспецтрансслужби, полковник Віктор Жигунов.

Минулого тижня у Польщі потрапив у ДТП мікроавтобус з українцями.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: