У Польщі потрапив у ДТП мікроавтобус з українцями, є загиблий

Читать на русском
ДТП у Польщі з мікроавтобусом. У ньому їхали дев'ятеро людей, усі громадяни України. Одна людина загинула.
фото Ochotnicza Straż Pożarna Bełżec I

Вранці 21 грудня у районі населеного пункту Белжец Люблінського воєводства (Польща), за 30 км від кордону з Україною, потрапив в аварію мікроавтобус із українською реєстрацією.

За словами прессекретаря поліції міста Томашув Любельський Малгожати Павловської, внаслідок аварії загинув 30-річний чоловік, вісім людей травмувалися, передає Укрінформ.

Статистика смертельних ДТП: скільки українців гине на дорогах зараз і які прогнози влада дає на майбутнєВ Україні вже більше трьох років працює програма безпеки дорожнього руху. Скільки витратили грошей і які результати, розібралося Слово і діло.

«Мікроавтобусом їхало дев'ять осіб, усі громадяни України. Одна людина загинула, решту перевезено до лікарні», – зазначила вона.

ДТП сталося о 06:27 (за київським часом) на автодорозі №17. Мікроавтобус, який їхав у напрямку кордону, вчасно не загальмував і зіткнувся з вантажівкою, що стояла на узбіччі, в черзі до польсько-українського кордону в пункті пропуску Гребенне-Рава Руська.

Дорогу на місці аварії заблоковано. Поліція визначила у цьому районі об'їзні шляхи для легкових автомобілів через села Шаленик та Затилля-Осада. Для вантажівок, що прямують до пункту пропуску Гребенне - Рава Руська, об'їзд визначено з боку Підкарпатського воєводства через Седлиськ.

Нагадаємо, у листопаді МЗС підтвердило загибель трьох українців у ДТП у Польщі. Рік тому автобус із українцями також потрапив в аварію у Польщі, загинула дитина.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: