У центрі Києва сталась ДТП, загинули двоє людей

Читать на русском
Увечері 1 грудня на Печерську в Києві п'яний водій влаштував ДТП, в результаті загинули двоє людей.
Фото: Поліція Києва

Увечері в пʼятницю, 1 грудня, в Києві на Печерську сталася смертельна аварія. Нетверезий водій виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з іншим автомобілем.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

У Нацполіції розповіли, скільки українців загинули у ДТП цьогорічМайже 2,5 тисячі людей загинули в ДТП в Україні у 2023 році, а 24 774 – травмувалися. На частину з цих ДТП також вплинули наслідки повномасштабної агресії рф.

«На місці події правоохоронці встановили, що водій автомобіля «Тойота», рухаючись по проїжджій частині на вулиці Старонаводницькій виїхав на зустрічну смугу руху, внаслідок чого здійснив зіткнення з автомобілем «Рено». Водій і пасажир автомобіля «Рено» від отриманих травм загинули на місці події», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за кермом «Тойоти» перебував громадянин іншої держави, 1979 року народження. За попередньою інформацією, він був у стані алкогольного сп’яніння.

Правоохоронці затримали керманича у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому загрожує до десяти років ув’язнення.

Нагадаємо, суд виніс вирок акторові Остапу Ступці за п'яну ДТП у Києві.

Нещодавно на Житомирщині народний депутат України Андрій Ніколаєнко на смерть збив 18-річну дівчину. Суд призначив йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Також повідомлялося, що на Харківщині водій збив двох військових та хотів втекти.

Крім того, суд обрав запобіжний захід 20-річній водійці та пасажиру, який втік з місця аварії 14 листопада в Києві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: