Загарбники створили організацію для «зомбування» дітей у Запорізькій області

Читать на русском
В Мелітополі окупанти створили чергову пропагандистську організацію, за допомогою якої намагаються зомбувати дітей.
Укрінформ

В Мелітополі окупанти створили чергову пропагандистську організацію. Цього разу мова йде про студентський педагогічний загін «Степовий орел».

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Російські загарбники тиснуть на українців, які залишились на тимчасово окупованих територіях. Цього разу для «зомбування» дітей вони створили ще одну пропагандистська організація.

«Ворог створив організацію, за допомогою якої вони збираються зомбувати наших дітей, вона має назву «Степовий орел». Це в додаток до тих десяти, які були раніше, як «Юн армія», «Юг молодий», - сказав він.

Наразі росіяни шукають керівників та вихователів, які будуть працювати з дітьми вже з весни наступного року. Федоров додав, що представники Росгвардії відвідують інтернати де проводять «уроки» для вихованців, там вони змушують писати листи, які виправдовують окупацію та возвеличують війну.

Раніше ми повідомляли, що росія запустила так звану школу блогерів на окупованих територіях, щоб посилити пропаганду серед українців.

Тим часом 6 грудня Україні вдалося повернути вісьмох дітей, які були викрадені росією після початку повномасштабної війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: