Ізраїль готовий вдруге призупинити війну з ХАМАС задля визволення заручників

Читать на русском
Наразі серед заручників, яких утримують бойовики ХАМАС, є немовлята, люди похилого віку, хворі, поранені і, звичайно, багато жінок.
Ілюстративне фотоУкрінформ

Ізраїль готовий до другої гуманітарної паузи у війні з ХАМАСом та паузи в бойових діях, щоб визволити заручників, що утримуються в Секторі Гази.

Про це повідомляє The Times of Israel, з посиланням на заяву президента Ізраїлю Ісаака Герцога на зустрічі з групою послів низки світових країн.

Як зазначається, ізраїльський лідер провів зустріч з послами близько 80 країн, що відбулася замість традиційного новорічного прийому, який був скасований через війну.

Він заявив послам, що Тель-Авів готовий провести другий обмін заручниками і зробив акцент на гуманітарних зусиллях Ізраїлю. Він підкреслив, що наразі серед заручників, яких утримують бойовики ХАМАС, є немовлята, люди похилого віку, хворі, поранені і, звичайно, багато жінок.

«Я можу повторити, що Ізраїль готовий до чергової гуманітарної паузи та додаткової гуманітарної допомоги для того, щоб звільнити заручників. І відповідальність за це повністю лежить на Сінварі та керівництві ХАМАС», - додав Герцог.

Нагадаємо, Ізраїль відновив бойові дії у Газі, звинувативши ХАМАС у провокації.

Також Ізраїль оновив дані про кількість заручників, які утримують бойовики ХАМАС.

Окпім цього, напередодні солдати ЦАХАЛ помилково вбили трьох заручників ХАМАС.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: