Воєнний стан і мобілізацію в Україні продовжили вдев'яте

Читать на русском
Верховна рада продовжила воєнний стан та загальну мобілізацію в Україні через вторгнення рф ще на три місяці.
Фото Слово і діло

Верховна рада на засіданні 8 листопада продовжила воєнний стан та загальну мобілізацію в Україні ще на три місяці – до лютого 2024 року.

Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк у Telegram.

Українці стали реалістами: як змінилися настрої щодо закінчення війниДедалі більше українців схиляються до того, що війна триватиме півроку-рік чи більше. Як змінювалися настрої суспільства – на інфографіці.

«Парламент підтримав закони (№10211 та №10212) про Укази про продовження дії воєнного стану та загальну мобілізацію. За - 329», – написав він.

За його словами, воєнний стан та мобілізацію продовжили з 16 листопада 2023 року ще на 90 днів, тобто до 14 лютого 2024 року.

Депутат зазначив, що це було вже дев'яте голосування парламенту за продовження воєнного стану з початку повномасштабної війни з рф.

Нагадаємо, 6 листопада президент Володимир Зеленський запропонував Верховній раді продовжити дію воєнного стану та загальної мобілізації в Україні на 90 днів.

Того ж дня комітет ВР з питань нацбезпеки, оборони та розвідки підтримав продовження терміну дії воєнного стану та мобілізації.

Раніше повідомлялося, що в Україні найближчим часом планують запустити смарт-мобілізацію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: