У Мелітополі партизани підірвали поїзд рф з пальним та боєприпасами

Читать на русском
Вибух у Мелітополі стався сьогодні о 8 ранку. Були пошкоджені залізниця та тепловоз із вагонами.
t.me/sprotyv_official

Партизани сьогодні вранці підірвали залізничний поїзд, який щодня возив росіянам із Криму до Дніпрорудного боєприпаси та пальне.

Про це повідомляє Центр національного спротиву (ЦНС).

Сили українського спротиву в окупованому Мелітополі провели нову спецопераціюПартизани провели успішну акцію помсти в тимчасово окупованому Мелітополі. Їм вдалося знищити живу силу ворога та його техніку.

У зворотному напрямку поїзд вивозив із тимчасово окупованих територій руду, зерно та пошкоджену техніку.

Повідомляється, що вибух стався сьогодні о 8-й ранку. Були пошкоджені залізниця та тепловоз з вагонами. Наразі окупанти оточили місце вибуху, обшукують прилеглу місцевість.

За даними ЦНС, ворог намагається приховати факт диверсії, допоки окупанти без успіху розшукують партизанів. До пошуків було залучено співробітників ФСБ, зрадників з поліції, кінологів та експертів кримінальної лабораторії.

Як уточнили в Центрі опору, за 2023 це вже одинадцята успішна диверсія на залізниці. Попередній поїзд партизани підірвали 13 жовтня.

Нагадаємо, у листопаді у Мелітополі партизани отруїли російських військових доставкою з кафе. До цього в Мелітополі підірвали штаб окупантів, було ліквідовано російських офіцерів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: