На Полтавщині чоловік застрелив трьох людей і підірвав себе гранатою

Читать на русском
За попередньою інформацією, місцевий 53-річний чоловік у трьох домогосподарствах застрелив двох сусідів та сусідку.
Ілюстративне фото

На Полтавщині, у місті Лохвиці, чоловік застрелив двох сусідів та сусідку, а потім підірвався на гранаті.

Про це повідомляє начальник Головного управління поліції Полтавщини Євген Рогачов.

Як зазначається, до поліції Полтавщини 21 травня, близько 14:00, надійшло повідомлення від місцевих мешканців, що в місті Лохвиця чоловік застрелив трьох людей, після чого підірвався на гранаті.

«За попередньою інформацією, місцевий 53-річний чоловік у трьох домогосподарствах застрелив двох сусідів (67-річного та 47-річного чоловіків) та 63-річну сусідку із гладкоствольної зброї, після чого повернувся у власне домоволодіння та підірвався гранатою», - йдеться у повідомленні.

На місці події працює слідчо-оперативна група поліції, спеціалісти криміналісти та вибухотехнічна служба ГУНП. Обставини та причини трагедії з'ясовують слідчі.

За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками ч. 2 статті 115 (Умисне вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України.

Водночас, місцеві Telegram-канали з посиланням на власні джерела, повідомляють, що 47-річним вбитим є В’ячеслав Демчук, колишній міський голова Лохвиці.

Нагадаємо, у суботу, 7 травня, в Деснянському районі Києва у квартирі вибухнула граната. Правоохоронці затримали чоловіка за необережне поводження з боєприпасами.

А минулого місяця місцевий мешканець Миколаєва кинув гранату після того, як йому відмовили дати дві гривні. Внаслідок інциденту постраждало двоє людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: