У Києві в квартирі вибухнула граната, є загиблі

Читать на русском
У неділю 19 листопада в Дніпровському районі Києва вибухнула граната, в результаті загинуло двоє осіб.
Фото: zaxid.net

Увечері неділі, 19 листопада, у квартирі у Дніпровському районі столиці вибухнула граната. Унаслідок цього загинув військовий та жінка. Також є поранений.

Про це повідомила поліція Києва.

Так, ввечері 19 листопада до поліціянтів звернувся громадянин із повідомленням про те, що у сусідній квартирі пролунав вибух. На місце події прибули правоохоронці та лікарі.

Поліцейські встановили, що внаслідок детонації гранати загинув військовослужбовець та жінка, яка перебувала в оселі.

«Ще один чоловік – брат загиблого, отримав поранення, його госпіталізували лікарі», – вказано в повідомленні.

На місці працюють вибухотехніки, слідчо-оперативна група та криміналісти. Після завершення перевірки події буде надано правову кваліфікацію, додали у поліції.

Нагадаємо, увечері 6 листопада стало відомо, що на Київщині від вибуху гранати у себе вдома загинув 39-річний військовий. Його 13-річного сина госпіталізували з тяжкими пораненнями. Загиблий – Геннадій Частяков – працював помічником головнокомандувача Валерія Залужного.

Також повідомлялося, що 7 травня на вулиці Лісковській у Києві у неділю у квартирі вибухнула граната, поліція затримала чоловіка, який незаконно зберігав боєприпас.

Крім того, у Миколаєві 28 квітня місцевий житель покинув гранату після того, як йому відмовили дати дві гривні. Як наслідок, постраждали двоє людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: