Росію вночі атакували дрони, це спецоперація розвідки – ЗМІ

Читать на русском
Московську та Калузьку області росії сьогодні атакували безпілотники, цілями були військові об'єкти. ЗМІ пишуть, що це спецоперація ГУР.
Ілюстративне фотоU.S. Marine Corps

Росію в ніч проти 14 грудня атакували безпілотники, їх цілі знаходилися в Московській та Калузькій областях.

Як повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерела, атака була спецоперацією Головного управління розвідки Міноборони України.

Які міста росії та окуповані нею населені пункти зазнали атак дронівЗа час повномасштабної війни дрони атакували понад 40 міст у росії та на окупованих нею територіях України.

За інформацією видання, цілями були військові об'єкти, зокрема на території Московської та Калузької областей. «Після останніх ударів, які росіяни здійснили по Україні, це було хороше нагадування для них, що в них теж не буде спокійних ночей», – сказало джерело у спецслужбах.

Зазначимо, вранці російське Міністерство оборони заявило, що «дев'ять безпілотників літакового типу спробували атакувати об'єкти на території росії»: всі вони нібито були збиті силами ППО над Калузькою та Московською областями.

За інформацією Telegram-каналу Baza, безпілотники намагалися атакувати кілька військових частин у Підмосков'ї: їхньою ймовірною ціллю були частини в Алабіно та Подільську. Крім того, дрони були націлені на Володарську нафтобазу у Підмосков'ї.

Нагадаємо, наприкінці листопада в росії заявили, що українські безпілотники атакували два підприємства енергетичного сектора у Калузької та Тверській областях.

26 листопада в російському місті Тула дрон влетів у багатоповерховий будинок.

Крім того, безпілотники за листопад двічі атакували військову частину у Волгоградській області рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: