У росії безпілотники атакували хімічний завод та підприємство ВПК – ЗМІ

Читать на русском
Безпілотник атакував хімічний завод у Брянській області росії. Крім того, вранці було чути вибухи та помічено проліт дрону в районі КБ Машинобудування в Підмосков'ї.
Фото: Astra

У Брянській області росії вночі 14 листопада безпілотник атакував хімічний завод, було пошкоджено дах підприємства.

Про це повідомляє Baza.

«У ніч на 14 листопада в недобудованому цеху «Брянського хімічного заводу імені 50-річчя СРСР», розташованого в селищі Сельцо, було виявлено безпілотник літакового типу, що не розірвався, з вибуховою речовиною. При цьому дах цеху був пробитий у трьох місцях. На місце було викликано співробітників спецслужб», – йдеться у повідомленні. Внаслідок падіння безпілотника постраждалих немає.

Крім того, вранці повідомлялося про вибух у підмосковній Коломні, в районі «КБ Машинобудування» – оборонного підприємства, яке спеціалізується на ракетних системах.

Як пише Astra з посиланням на місцеві пабліки, вибух пролунав близько 7:30 ранку: «Як повідомляють очевидці, у будинках на Окському проспекті його було виразно чути. У машин, що стояли у дворах, спрацювали системи сигналізації. Мешканці повідомляють, що до КБМ їдуть машини спецслужб».

При цьому в російському Міноборони вранці відзвітували, що збили 4 безпілотники над територією Московської, Тамбовської, Брянської та Орловської областей.

Нагадаємо, вночі 10 жовтня в районі «КБ Машинобудування» теж були вибухи: за інформацією ЗМІ, внаслідок атаки було пошкоджено фасади двох корпусів підприємства та вибито вікна.

Крім того, вночі 11 листопада на пороховому заводі в російському місті Котовську Тамбовської області були вибухи та пожежа.

Як писали українські ЗМІ, до інцидентів на заводах може бути причетне ГУР.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: