Пожежа у військовій частині у Волгоградській області рф виникла через атаку безпілотника – ЗМІ

Читать на русском
Вибух та пожежа на складі боєприпасів на території військової частини у Волгоградській області сталися після атаки безпілотника. Атакована частина є арсеналом комплексного зберігання боєприпасів.
Фото: v1.ru

Склад із боєприпасами на території військової частини у Волгоградській області росії загорівся внаслідок атаки безпілотника.

Про це повідомляє російське видання Astra із посиланням на джерела.

Які міста росії та окуповані нею населені пункти зазнали атак дронівЗа час повномасштабної війни дрони атакували понад 40 міст у росії та на окупованих нею територіях України.

За інформацією видання, близько першої години ночі 16 листопада територію в/частини 57229/51 атакував безпілотник, який вибухнув.

Військова частина, згідно з відкритими даними, є великим арсеналом комплексного зберігання боєприпасів. Внаслідок вибуху на території складу 59, де зберігаються боєприпаси дрібної стрілецької зброї, почалася пожежа.

З території частини евакуювали 630 осіб, серед них — 379 військовослужбовців, 251 цивільних співробітників та 3 дитини. Постраждалих, попередньо, немає, пише Astra.

Проте місцеве видання «Волгоград онлайн» пише, що родичі деяких військових, які служили в цій частині, не можуть зв'язатися з ними після пожежі.

Нагадаємо, пожежа сталася у військовій частині у селищі Котлубань. Перед пожежею місцеві мешканці селища чули вибухи.

В українській розвідці вже прокоментували цей інцидент.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: