На території військової частини в росії сталися вибухи та пожежа – відео

Читать на русском
У Волгоградській області вночі сталася пожежа біля однієї з військових частин. Місцеві мешканці чули перед цим вибухи.
Скріншот з відео

На території військової частини у Волгоградській області росії в ніч проти 16 листопада сталася пожежа. Перед пожежею місцеві мешканці селища чули вибухи.

Як пише Baza, за попередніми даними, пожежа на об'єкті Міноборони, розташованому за два кілометри від селища Котлубань, почалася близько першої години ночі.

«На території однієї з військових частин біля селища Котлубань сталося загоряння. Пожежа була оперативно локалізована та загашена силами протипожежної служби регіону, МНС та Міноборони. Постраждалих та пошкоджень цивільних об'єктів немає. Обставини займання з'ясовуються», – заявив голова регіону Андрій Бочаров.

ASTRA повідомляє, що мешканці Котлубані повідомляли про вибухи перед пожежею. Також на кадрах, зроблених під час пожежі, видно детонацію. Причини офіційно не називаються.

Нагадаємо, у липні в окупованому Криму сталася пожежа на полігоні – горів та детонував склад боєприпасів. Окупаційна влада евакуювала мешканців чотирьох населених пунктів.

Вночі 14 жовтня безпілотники атакували хімічний завод у Брянській області рф, а також «КБ Машинобудування» у підмосковній Коломиї.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: