У рф заявили про нову атаку на Тамбовський пороховий завод

Читать на русском
У росії заявили, що Тамбовський пороховий завод атакували невідомі дрони, а раніше там була пожежа. Цей завод виробляє порох для армії рф.
Пожежа на заводі у Котовськуt.me/bazabazon

Тамбовський пороховий завод у Котовську нібито атакували дрони. Це вже другий випадок НП на цьому заводі за останній тиждень. Раніше там стався вибух та потужна пожежа.

Про це повідомляє російський Telegram-канал Baza.

У розвідці відреагували на вибухи, які сталися на російських заводахУкраїнські розвідники ні підтвердили, ні спростували свою причетність до вибухів, які сталися на російських заводах у ніч на 11 листопада.

Повідомляється, що атака нібито сталася вранці в понеділок, 14 листопада: невідомий дрон впав на територію Тамбовського порохового заводу в Котовську.

«Внаслідок падіння безпілотника було пошкоджено частину даху цеху змішування маси. Почалася пожежа, яку вдалося швидко локалізувати та загасити», – йдеться у повідомленні.

Про постраждалих не повідомлялося.

Тамбовський завод у Котовську є одним із найбільших у росії виробників пороху для стрілецької зброї та артилерійських боєприпасів.

Нагадаємо, це не перша надзвичайна подія на пороховому заводі у Котовську. 10 листопада там стався вибух та пожежа, внаслідок якої було зруйновано будівлю площею понад 300 квадратних метрів. У рф за фактом вибуху порушили кримінальну справу за статтею теракт.

Раніше в рф безпілотники атакували хімічний завод та підприємство ВПК. Нещодавно під Москвою атакували завод із виробництва ракет.

У ГУР Міноборони відреагували на вибухи, що сталися на російських заводах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: