Зеленський поїде до США, де зустрінеться з Байденом

Читать на русском
Володимир Зеленський 11 грудня розпочне робочий візит до США, де зустрінеться з президентом Джо Байденом.
Фото: Офіс президента

У понеділок, 11 грудня, президент України Володимир Зеленський поїде у США. Там він зустрінеться з президентом Джо Байденом.

Про це повідомляє Офіс Президента у Telegram.

«11 грудня Володимир Зеленський розпочне робочий візит до Сполучених Штатів Америки. Президент України зустрінеться з президентом США Джозефом Байденом, проведе низку зустрічей і переговорів», – йдеться в повідомленні.

Серед ключових тем на переговорах у Вашингтоні буде продовження оборонної співпраці України та США, зокрема спільних проєктів із виробництва зброї та систем ППО, а також координація зусиль двох держав у наступному році.

Зазначається, що Зеленський «фокусуватиметься на забезпеченні єдності США, Європи та світу навколо підтримки України в захисті від російського терору та у зміцненні міжнародного порядку, заснованого на правилах і повазі до суверенітету кожної нації».

Нагадаємо, 10 грудня Володимир Зеленський відвідав Аргентину, де відбулася інавгурація новообраного президента Аргентини Хав’єра Мілея.

Крім того, під час робочого візиту до Аргентини Зеленський зустрівся з прем’єр-міністром Республіки Парагвай, а також керівниками Уругваю та Еквадору.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: