Зеленський пообіцяв безкоштовне житло всім, хто став Героєм України від початку війни

Читать на русском
Усім, хто з початку війни з росією отримав звання Героя України, нададуть власне житло. Про це заявив президент Володимир Зеленський.
Фото: Planetpix/ Alamy Stock Photo

Усім, хто з початку війни з росією отримав звання Героя України, нададуть власне житло.

Про це заявив президент Володимир Зеленський під час вручення нагород захисникам України та членам сімей загиблих воїнів.

За час великої війни зареєстровано майже 3 тисячі петицій щодо присвоєння звання «Герой України»Близько 3 тисяч петицій з проханням надати звання Герой України зареєстрували на сайті президента з початку повномасштабної війни. Половина не набрала потрібної кількості голосів.

Він зазначив, що з початку повномасштабного вторгнення росії звання Героя отримали 360 осіб.

«Україна захищає тих, хто захищає Україну. Згідно з цією ініціативою, всі, хто з початку війни отримав звання Героя України, отримують власне житло. Усі, хто захищаючи державу, став кавалером ордена «Золота Зірка». Усі без винятку», – сказав Зеленський.

У ході вручення нагород президент вручив сертифікати на житло 12 захисникам та 9 сім'ям загиблих воїнів. Він наголосив, що такі сертифікати вручатимуть і надалі.

«Держава подбає про кожного з них – і про тих, хто з нами, і про сім'ї всіх, хто віддав своє життя за країну», – пообіцяв глава держави.

Нагадаємо, у травні Зеленський змінив процедуру надання звання Герой України. Тепер розгляд подань здійснюється експертною групою.

Раніше ми проаналізували, кому і коли президент надавав це звання.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: