У ЗСУ попередили про нові російські вкиди щодо окупації Мар'їнки

Читать на русском
Російські пропагандисти почали розповсюджувати інформацію про те, що окупанти змогли захопити Мар'їнку. Однак ці вкиди не відповідають дійсності.
Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Російські пропагандисти почали розповсюджувати інформацію про те, що окупанти змогли захопити Мар'їнку. Однак ці вкиди не відповідають дійсності.

Даними про поточну ситуацію навколо Мар'їнки поділився речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун в ефірі телемарафону.

Мар'їнку «брали» 6 разів, Піски – 4: про захоплення яких населених пунктів окупанти повідомляли по кілька разівОкупанти щонайменше шість разів заявляли про захоплення Мар'їнки та Опитного, п'ять разів – Бахмута. Більше про фейкові перемоги рф – на інфографіці.

За його словами, ворог бреше з приводу повної окупації міста.

«Противник завжди брехав і фантазував. І тут він теж бреше. Там тривають бої. Як у районі Мар'їнки, так і в районі Новомихайлівки», – наголосив Штупун.

Речник додав, що українські воїни продовжують утримувати оборону на Мар'їнському напрямі. За останню добу ЗСУ відбили там 11 атак.

Нагадаємо, що Сили оборони ліквідували ще понад 900 російських військових за добу.

Раніше стало відомо, що на Авдіївському напрямку російські окупанти чекають на кращу погоду, щоб знову використовувати для штурмів важку техніку. А в районі Бахмута ворог активно застосовує авіацію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: