ЗСУ на Херсонщині вдарили по будівлі, де проходила нарада окупантів – фото

Читать на русском
В окупованому селі Ювілейне під удар потрапила будівля, де проходила нарада росіян. Відомо про п'ятьох загиблих високопосадовців.
t.me/sprotyv_official

У селі Ювілейне Херсонської області 28 листопада було завдано удару по будівлі, де проходила нарада окупантів. Відомо про п'ятьох загиблих високопосадовців.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

«Учора, 28.11.2023, завдяки інформації, яку надало підпілля та небайдужі місцеві жителі, було завдано удару по будівлі, де проходила нарада окупантів у тимчасово окупованому селі Ювілейне Херсонської області. Внаслідок успішних дій відомо про п'ятьох загиблих високопосадовців», – йдеться у повідомленні.

У той же час російське видання Astra повідомляє про 4 загиблих «поліцейських» та 17 поранених. За даними видання, внаслідок удару було зруйновано двоповерхову будівлю «ОМВС РФ «Новокаховський» на вулиці Соборній, 17.

Нагадаємо, 9 листопада було завдано удару по місцю розташування російських військових у Скадовську. За інформацією ЗМІ, це була будівля військового управління Слідчого комітету рф. Загинули 10 людей, 11 поранено.

Наприкінці вересня ЗСУ вдарили ракетою HIMARS по тимчасовому пункту управління окупантів у Херсонській області. В результаті ліквідовано 8 російських офіцерів, ще – 7 поранено.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: