Ворог чекає кращої погоди біля Авдіївки, щоб кинути на штурми важку техніку – МВА

Читать на русском
На Авдіївському напрямку триває третя хвиля ворожих штурмів. Наразі росіяни чекають кращої погоди , щоб знову використовувати для атак важку техніку.
Getty Image

Російські окупанти чекають кращої погоди у районі Авдіївки, щоб знову використовувати для штурмів важку техніку.

Про це повідомив начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш в етері телемарафону.

Наразі найскладнішими напрямками залишаються район Степового, коксохіму та Авдіївської промзони. На його думку, російські війська чекають покращення погодних умов, щоб знову застосовувати для атак техніку.

«Зараз йде вже третя хвиля їх штурмових дій. Звичайно, що вони відрізняються. Перша хвиля – це вони їхали на техніці, як на параді. Друга хвиля – вони зрозуміли, що так не можна. Вони розділили ці колони на менші колони і пішли з декількох напрямків. Третя хвиля – це здебільшого застосування піхоти. Я так розумію, що зараз намагаються тримати до кращих сприятливих погодних умов і будуть намагатися штурмувати з більшим застосуванням техніки», – заявив Барабаш.

Начальник Авдіївської МВА також додав, що росіяни відкрили ще два додаткові напрямки для атак – це промзона Авдіївки та з боку Донецька через Спартак. Це відтягує увагу українських захисників.

Нагадаємо, на Бахмутському напрямку загарбники активно застосовують авіацію, а перед штурмом обстрілюють позиції українських військ. ЗСУ перебувають в активній обороні.

Тим часом окупанти зменшили активність авіації, артилерії на Таврійському напрямку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: