Смертельна ДТП у Києві: суд обрав запобіжний захід водійці та пасажиру, які втекли з місця аварії

Читать на русском

Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід водійці автомобіля Ауді та її знайомому, які 14 листопада спровокували смертельну ДТП.
Фото: Нацполіція

Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід водійці автомобіля «Ауді» та її знайомому, які 14 листопада спровокували смертельну ДТП.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції України.

Суд ув'язнив обох фігурантів справи під варту без можливості внесення застави.

Як повідомляє Вечірній Київ, кореспондент якого була присутня на судовому засіданні, йдеться про 20-річну Катерину Дагаєву – онуку генерал-лейтенанта Юрія Дагаєва, який у роки президентства Леоніда Кучми очолював Державтоінспекцію та Державне управління справами.

Правоохоронці зазначають, що 14 листопада дівчина виїхала на зустрічну смугу та влаштувала зіткнення з автомобілем «Тойота». Внаслідок аварії від отриманих травм загинули двоє людей – 40-річний водій «Тойоти» та 39-річний пасажир.

Після цього водійка автомобіля та її знайомий втекли з місця ДТП. Пізніше їх затримали правоохоронці. Було встановлено, що дівчина на момент аварії перебувала у стані алкогольного сп'яніння. А знайомий, за даними поліції, знав про це, але все одно пустив її за кермо.

Офіціант закладу, який відвідувала підозрювана перед ДТП, розповів журналістам, що дівчина того вечора замовляла кілька келихів вина по 150 мл.

Відомо також, що Дагаєва їхала за кермом, не маючи водійських прав. Влітку 2023 року суд позбавив підозрювану посвідчення за керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

У поліції зазначили, що досудове розслідування у цій справі продовжується.

Нагадаємо, нещодавно ми повідомляли, що у Деснянському районі столиці водій автомобіля «Рено» збив співробітницю прикордонної служби, яка несла службу на блокпосту та переходила дорогу пішохідним переходом. Жінка зазнала травм.

А наприкінці жовтня Шевченківський райсуд Києва відправив під варту водія Honda Civic, якого підозрюють у ДТП із загибеллю військового.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: