Умєров представив нового командувача Медсил ЗСУ

Читать на русском
Міністр оборони Рустем Умєров представив військовим медикам нового командувача Медсил ЗСУ генерал-майора Анатолія Казмірчука.
Фото: Міністерство оборони України

У п'ятницю, 1 грудня, міністр оборони Рустем Умєров 1 грудня представив військовим новопризначеного командувача Медичних сил ЗСУ Анатолія Казмірчука.

Про це повідомляється у Telegram-каналі Міноборони.

«Життя і здоровʼя наших поранених воїнів – це ваша особиста відповідальність. Ми маємо поєднати найновіші підходи НАТО з усім масивом досвіду бойових медиків з українського фронту», – наголосив Умєров.

Також очільник Міноборони озвучив вимогу «позбавитися застарілих практик, совєтських підходів та всього, що не відповідає принципам НАТО, позбутися тонн паперу та зробити ефективну цифрову систему».

Крім того, Умєров закликав «зробити нормальний зворотний зв'язок із медиками на передовій, аби вони отримували все, що їм потрібно, вчасно».

У свою чергу Казмірчук наголосив, що завдання номер один – збереження життів військовослужбовців.

«Колектив медичних сил впорається зі своїми завданнями. Готовий поручитися за свою команду», – додав командувач.

Нагадаємо, 19 листопада стало відомо, що президент Володимир Зеленський прийняв рішення змінити командувача Медичних сил ЗСУ. Натомість Тетяни Остащенко цю посаду обійняв генерал-майор медслужби Анатолій Казмірчук.

21 листопада міністр оборони Рустем Умєров прокоментував чутки про можливі перестановки у командуванні ЗСУ, заявивши, що «рішення поки не прийнято».

Крім того, нещодавно Умєров представив нового командувача Сил спеціальних операцій Сергія Лупанчука особовому складу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: