У Міноборони відреагували на інформацію щодо звільнення командувачів ЗСУ

Читать на русском
У Міноборони прокоментували інформацію ЗМІ, про те, що відомство готує подання на звільнення трьох командувачів ЗСУ.
АрміяInform

Міністерство оборони України спростувало інформацію ЗМІ щодо можливого звільнення низки військових командирів ЗСУ.

Про це МОУ повідомило у Facebook.

Які кадрові перестановки Зеленський провів у керівництві ЗСУ, Міноборони та СБУ під час великої війниЯкі кадрові зміни Зеленський провів у вищому військовому та військово-політичному керівництві під час повномасштабної війни.

«Міністерство оборони не коментує чутки чи неперевірену інформацію. Всі працюють в штатному режимі, рішення обговорюються в координації з Генштабом. Інформація, опублікована низкою ЗМІ - не відповідає дійсності. Дотримуйтесь, будь ласка, інформаційної гігієни», - йдеться у повідомленні.

Згідно з даними журналістів, йшлося про командувача Медичних сил ЗСУ Тетяну Остащенко, командувача Оперативно-стратегічного угрупування військ «Таврія» Олександра Тарнавського і командувача Об'єднаних сил ЗСУ Сергія Наєва.

Нагадаємо, сьогодні ЗМІ повідомили, що міністр оборони Рустем Умєров готує подання на звільнення одразу трьох командувачів Збройних сил України.

Як відомо, на початку листопада президент змінив командувача ССО. Колишній керівник структури Віктор Хоренко, коментуючи відставку, сказав, що дізнався про звільнення зі ЗМІ.

А минулого тижня нардеп Володимир Ар'єв написав у соцмережах, що голова Міноборони нібито зробив подання на звільнення Головкома ЗСУ Валерія Залужного. Пізніше він видалив свій пост, а Умєров, у свою чергу, закликав не ставати «пішаками і тим більше помічниками» в інформаційній війні рф проти України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: