У ГУР розкрили деталі вибуху на залізниці у Криму

Читать на русском
Кримською залізницею, на якій сьогодні стався вибух, росіяни перевозили зброю та боєприпаси.
Ілюстративне фото

Кримською залізницею, на якій сьогодні стався вибух, росіяни перевозили зброю та боєприпаси.

Про це розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

У Криму «тривожно»: вибухи на об'єктах окупованого півострова під час повномасштабної війниНа об'єктах росіян в окупованому Криму за час повномасштабної війни сталося щонайменше два десятки вибухів. Більше – на інфографіці.

«По тих самих коліях перевозять зброю, БК, бронетехніку і всі інші засоби, які використовуються для загарбницької війни проти України. Які, зокрема, використовуються аби вбивати цивільних, мирних українців і захисників», – сказав він.

Представник ГУР додав, що ці колії не витримали, стомилися і тепер на деякий час не функціонують.

«Нормальна інфраструктура запрацює тоді, коли Крим повернеться до України, в міжнародно визнане українське законодавче поле. Поки там російські терористи, спокою там не буде», –додав він.

Юсов також підреслив, що після повномасштабного вторгнення у багатьох жителів Криму з'явилась надія, що Україна поверне півострів.

Нагадаємо, в окупованому Криму неподалік Бахчисараю сьогодні вранці, 18 травня, стався вибух на залізниці. Неподалік Бахчисараю стався підрив залізничного полотна.

А у Брянській області рф за два дні сталося два вибухи на залізниці. 1 травня зійшов з рейок потяг із нафтопродуктами, в результаті росіяни втратили тепловоз, чотири вагони та 12 тонн дизельного палива.

2 травня вантажний потяг знову зійшов із колій через підрив залізничного полотна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: