САП повідомила про підозру депутату Миргородської міськради

Читать на русском
Антикорупційні органи правопорядку повідомили про підозру викритому на корупції депутату міськради на Полтавщині.
скріншот з відео Youtube Телевізійна студія Миргород

Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомила про підозру депутату Миргородської міської ради Полтавської області в одержанні 66 700 доларів неправомірної вигоди.

Про це повідомляє прес-служба САП.

В органі не зазначають прізвище політика, проте, за інформацією «Слово і діло» з власних джерел, ідеться про Михайла Лавицького від партії «Рідне місто».

«Прокурор САП за дорученням керівника САП вручив письмове повідомлення про підозру депутату Миргородської міської ради, викритому на одержанні неправомірної вигоди у сумі 66,7 тис. дол. США за вирішення земельного питання. Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 4 ст. 368 КК України», – інформує прокуратура.

Раніше НАБУ і САП викрили депутата Миргородської міськради на хабарі. За версією слідства, політик, який також є членом міської земельної комісії, зажадав у фермера 66 700 доларів «за сприяння» у продовженні терміну дії оренди земельних ділянок та оренди нових.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд відправив під домашній арешт депутата Тернопільської райради. Його підозрюють у здирництві 300 тисяч доларів неправомірної вигоди.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: