ВАКС відправив під домашній арешт депутата Тернопільської райради

Читать на русском
Антикорупційний суд частково підтримав клопотання детектива НАБУ про арешт депутата з Тернопільської області.
фото: styknews.info

Вищий антикорупційний суд відправив під цілодобовий домашній арешт депутата Тернопільської районної ради, заступника голови Великоберезовицької громади Тернопільської області Володимира Тимчія. НАБУ і САП підозрюють його у вимаганні 300 тисяч доларів неправомірної вигоди.

Таке рішення 20 листопада ухвалив ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

НАБУ і САП просили заарештувати Тимчія. Водночас слідчий суддя Ярослав Шкодін вирішив відправити підозрюваного під цілодобовий домашній арешт до 20 грудня, а з 21 грудня Тимчій буде під нічним домашнім арештом до 8 січня.

«Клопотання детектива - задовольнити частково. Застосувати до підозрюваного (Тимчія – ред.) запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту за місцем його фактичного проживання на строк до 20 грудня 2023 року включно, а з 21 грудня 2023 року до 8 січня 2024 року (в межах строку досудового розслідування) - домашній арешт у певний період доби, а саме: з 22:00 до 06:00 наступної доби», – йдеться в рішенні.

Також на підозрюваного поклали наступні обов'язки: прибувати за першим викликом; утримуватися від спілкування з низкою осіб та здати на зберігання закордонні паспорти.

Нагадаємо, ВАКС обрав запобіжні заходи ще двом підозрюваним у справі депутата Тернопільської райради.

Раніше ВАКС відправив під цілодобовий домашній арешт колишнього голову Тернопільської обласної ради Михайла Головка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: