Депутата міськради на Полтавщині викрили на отриманні хабара – подробиці

Читать на русском
Правоохоронці затримали депутата Миргородської міської ради, який вимагав з фермера гроші за вирішення земельного питання.
Фото: САП

Правоохоронці затримали депутата Миргородської міської ради, який вимагав з фермера гроші за вирішення земельного питання.

Про це повідомила пресслужба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Там розповіли, що представники САП та НАБУ за оперативного супроводу СБУ викрили чиновника на одержанні 66,7 тисяч доларів США хабара.

Депутат, який також є членом міської земельної комісії, зажадав у фермера такі гроші «за сприяння» у продовженні терміну дії оренди земельних ділянок та оренди нових.

«Депутата викрили на «гарячому» у момент передачі коштів та затримали згідно зі ст. 208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу», – зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні за народного депутата від групи «За майбутнє» Сергія Лабазюка, який за версією слідства хотів дати хабар голові Держагентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафі Найєму, внесли 40,26 млн грн застави.

А раніше заставу було внесено за народного депутата Андрія Одарченка, якого також підозрюють у спробі підкупу інфраструктурного чиновника.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: