«Отримали відсіч»: війська рф зменшили кількість атак на одному з напрямків фронту

Читать на русском
Російські окупанти продовжують атакувати позиції Сил оборони на сході України. При цьому на Куп'янському напрямі ЗСУ фіксують зниження бойової активності ворога.
Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Російські окупанти продовжують атакувати позиції Сил оборони на сході України. При цьому на одному із напрямів ЗСУ фіксують зниження бойової активності ворога.

Про це розповів начальник служби зв'язків із громадськістю Командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо в ефірі телемарафону.

Втрати російської армії у найкривавіших битвах повномасштабної війниЯких втрат росія зазнала в ході найбільших битв повномасштабної війни – у Бахмуті, Маріуполі, Авдіївці, Вугледарі.

За його словами, росіяни останнім часом зменшили кількість атак у районі Куп'янська у зв'язку з успішними діями українських воїнів.

«Вони атакують як на Лимано-Куп'янському напрямку, так і Бахмутському. Отримали відсіч на Куп'янському напрямку, там відповідно кількість атак дещо зменшилася порівняно з попереднім періодом», – сказав Фітьо.

Він додав, що на Лимано-Куп'янському напрямку за добу ворог намагався штурмувати позиції ЗСУ у районах Сіньківки, Петропавлівки, Стельмахівки та Серебрянського лісництва. Там Сили оборони знищили понад 300 військових противника.

«Був вдалий день для ліквідації російських окупантів. 344 окупантів минулої доби було знищено, а також було пошкоджено або знищено 60 зразків військової техніки окупантів, серед них 5 танків і 5 ББМ», – резюмував спікер.

Нещодавно стало відомо, що на Куп'янському напрямку російські війська залучили для нових штурмів колишніх найманців із ПВК «Вагнер».

Також у ЗСУ прокоментували можливість російського наступу на Куп'янськ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: