На Куп'янському напрямку помічено колишніх вагнерівців – Сирський

Читать на русском
На Куп'янському напрямку для штурмів позицій ЗСУ кинули колишніх ув'язнених Шторм, Шторм z, Шторм v, а також вагнерівців.
t.me/landforcesofukraine

На Куп'янському напрямку російські війська залучили до нових штурмів колишніх найманців з ПВК «Вагнер».

Про це повідомив командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський у Telegram.

ПВК «Вагнер» поновила набір найманців, групою тепер керує син Пригожина – росЗМІПриватна військова компанія Вагнера після вбивства ватажка Євгена Пригожина увійшла до складу Росгвардії та відновила набір найманців у деяких регіонах Росії. За даними ЗМІ, наразі бойовиками керує син Пригожина Павло.

«На Куп’янському напрямку для штурмів українських позицій використовують підрозділи, сформовані з колишніх ув’язнених шторм, шторм z, шторм v. Фіксується присутність колишніх так званих «вагнерів», які теж долучаються до штурмів», – написав він.

За словами Сирського, жодних успіхів на цьому напрямку російські окупанти не мають. Бойові дії продовжуються недалеко від Іванівки, Сіньківки, Харківської області.

Також Сирський зазначив, що на Бахмутському напрямку російські окупанти не залишають спроб витіснити українські підрозділи з позицій у Кліщіївці.

«На цьому напрямку російські окупанти активізували використання дронів-камікадзе. Успіхи у ворога на цьому напрямку відсутні», – додав командувач.

Нагадаємо, у вихідні Олександр Сирський відвідав відвідав наших захисників на Куп'янському та Бахмутському напрямках. У вересні в ЗСУ підтвердили повернення «вагнерівців» на фронт на схід України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: