Удар по лікарні та шахті у Селидовому: кількість жертв та поранених зросла

Читать на русском
Внаслідок обстрілу лікарні в Селидовому вісім людей отримали контузії та осколкові поранення, один загинув. Також загинув працівник шахти.
t.me/Donetsk_obl_prokuratura

Внаслідок ракетного удару росіян по шахті та лікарні у Селидовому Донецької області загинули двоє людей. Також відомо про вісім поранених.

Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура.

Атака на Селидово: рятувальники завершили розбір завалівСьогодні у Селидовому завершилися аварійно-рятувальні роботи на місці удару російської ракети.

За даними слідчих, 20 листопада о 23:35 російська армія вдарила по Селидовому, ймовірно, з ракетного комплексу С-300. Мішенню стала міська лікарня, в якій на лікуванні перебували люди. Внаслідок обстрілу вісім людей отримали контузії та осколкові поранення, одна людина загинула.

Крім того, ворожі ракети влучили по шахті на території Новогродівської територіальної громади. Загинув 63-річний працівник, який перебував в одному з приміщень.

Нагадаємо, росіяни випустили чотири ракети по Селидовому. Перші дві ракети по лікарні, ще дві – по шахті. Раніше повідомлялося про одного загиблого.

Також вранці 21 листопада окупанти обстріляли Козачу Лопань Харківської області. Сталася пожежа у приватному будинку, загинув чоловік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: