Укренерго назвало області із найскладнішою ситуацією з енергопостачанням

Читать на русском
В Україні тимчасово без світла понад 1000 міст та сіл. Більшість знеструмлено через негоду.
фото Укренерго

Станом на ранок вівторка в Україні знеструмлено понад 1000 населених пунктів через негоду чи обстріл. Найскладніша ситуація в Одеській, Миколаївській, Донецькій областях.

Про це повідомила пресслужба Укренерго 28 листопада.

Як союзники допомагають Україні підготуватися до зимових атак росіїСоюзники допомагають Україні готуватися до непростої зими. Які засоби ППО, енергетичну та гуманітарну допомогу обіцяли – на інфографіці.

Так, через негоду залишаються знеструмленими 559 населених пунктів у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Сумській, Херсонській, Черкаській, Чернігівській областях.

Через бойові дії та з інших причин без світла залишаються ще 443 населені пункти. Через обстріл є нові пошкодження у мережах Дніпропетровської, Донецької, Харківської, Херсонської областей. Ремонти проводять там, де дозволяє ситуація із безпекою.

Також повідомляється, що протягом доби один блок теплової електростанції виведений в аварійний ремонт та один блок повернуто до роботи.

Нагадаємо, в Україні три дні вирував сніговий циклон. Станом на ранок вівторка відомо про 10 загиблих та 23 постраждалих від холоду та травм.

Зараз негода почала вщухати, але при цьому ще багато трас не відкрили для руху через снігові замети.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: