Смертельна стрілянина у Дніпрі: патрульному пом'якшили запобіжний захід

Читать на русском
Суд змінив запобіжний захід патрульному з Дніпра Єгору Звонкову, якого підозрюють у смертельній стрілянині. Тепер він може повернутись до роботи в поліції.
Фото: telegraf.com.ua

Дніпровський апеляційний суд змінив запобіжний захід патрульному Єгору Звонкову, якого підозрюють у смертельному пораненні людини під час інциденту в Дніпрі наприкінці серпня.

Про це повідомив його адвокат Богдан Забара, пише gorod.dp.ua.

Стрілянина у Дніпрі: поліція показала відео з бодікамер патрульнихПресслужба Патрульної поліції України показала фрагменти відеозаписів із нагрудних камер поліцейських, які причетні до ситуації зі стріляниною у Дніпрі.

За словами адвоката, Єгору Звонкову 27 листопада змінили запобіжний захід з цілодобового тримання під вартою на нічний домашній арешт.

Таким чином, апеляційна скарга захисту задоволена. Тепер Звонков може повернутися до роботи у Національній поліції.

Нагадаємо, смертельний інцидент за участю патрульних стався у Дніпрі 29 серпня. За версією слідства, співробітник поліції застрелив чоловіка, який агресивно поводився після зупинки автомобіля за порушення правил дорожнього руху. Поліція також показала відео з патрульних бодікамер.

Патрульного затримали в рамках розслідування справи про вбивство та перевищення повноважень. 31 серпня поліцейському суд обрав запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт. Жінку, яка була в машині разом із чоловіком і яка чинила опір поліції, відправили під нічний домашній арешт.

У Дніпрі відкрили кримінальне провадження за фактом посягання на життя патрульних поліцейських.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: