Сирський відвідав позиції ЗСУ на двох найгарячіших напрямках

Читать на русском
Генерал побував на позиціях на Куп'янському та Бахмутському напрямах, де не припиняються штурми ворога.
t.me/landforcesofukraine

Командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський відвідав відвідав наших захисників на Куп'янському та Бахмутському напрямках.

Про це повідомила пресслужба Сухопутних військ.

У ЗСУ прокоментували можливість російського наступу на Куп'янськУ разі успіху ворога на Куп'янському напрямку наступ дасть можливість розвинути атакувальні дії безпосередньо на сам Куп'янськ.

Як повідомляться, Сирський зустрівся з командирами частин та підрозділів, заслухав доповіді про хід виконання поставлених завдань, проблемні питання та порядок їх вирішення.

«Основна увага була зосереджена на організації ефективної поразки противника, всебічному забезпеченні дій наших військ та максимальному збереженні життів наших воїнів», – розповіли у відомстві.

За підсумком візиту було ухвалено рішення для посилення оборони на важливих напрямках та застосування резервів, додали в Сухопутних військах.

Нагадаємо, раніше у ЗСУ повідомляли, що на Бахмутському напрямку районі Кліщіївки та Андріївки вже йде позиційна війна на виснаження. Зараз росіяни знову почали штурмувати Авдіївку, яка за руйнуваннями вже така сама, як Бахмут і навіть більше.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: