В Авдіївській МВА розповіли, чим третя хвиля штурмів росіян відрізняється від попередніх

Читать на русском
Російська окупаційна армія продовжує штурмувати позиції українських військ у районі Авдіївки. Наразі ворог атакує місто з усіх напрямків.
Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Російська окупаційна армія продовжує штурмувати позиції українських військ у районі Авдіївки. Наразі ворог атакує місто з усіх напрямків.

Про це повідомив начальник Авдіївської МВА Віталій Барабаш в ефірі телемарафону.

Втрати російської армії у найкривавіших битвах повномасштабної війниЯких втрат росія зазнала в ході найбільших битв повномасштабної війни – у Бахмуті, Маріуполі, Авдіївці, Вугледарі.

«Лізуть з усіх напрямків. З флангів, з півдня та півночі, на промзону полізли, намагаються ще певні штурмові дії проводити з боку Донецька через село Спартак. Багато застосовують піхоти, на промку поїхала техніка. Там є асфальтне покриття. Воно пошкоджено, але певна основа є. Техніку вони там пускають», – сказав Барабаш.

Він зазначив, що третя хвиля штурмів російських військ відрізняється від двох попередніх.

«Перша – вони взагалі йшли як на парад. Друга – колони розділили і щонайменше з трьох напрямків намагалися йти. Наразі вони відкрили четвертий напрямок – з боку Донецька. Плюс додали промку. Більше намагаються розтягнути лінію фронту», – повідомив голова ГВА.

Нагадаємо, про те, що росіяни розпочали третю хвилю штурмів, стало відомо вчора. Про це розповів командувач Оперативно-стратегічного угрупування військ «Таврія» Олександр Тарнавський.

Раніше стало відомо, скільки людей досі залишаються в Авдіївці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: