Біля Кліщіївки та Андріївки йде позиційна війна на виснаження – ЗСУ

Читать на русском
Українські військові мають більш вдалі оборонні позиції на Бахмутському напрямку, ніж росіяни.
Генштаб ЗСУ

На Бахмутському напрямку в районі Кліщіївки та Андріївки російські війська сконцентрували ведення штурмових дій, проте успіхів у ворога немає. Наразі вже йде війна на виснаження.

Про це заявив пресофіцер 3-ї окремої штурмової бригади (3-я ОШБр) Олександр Бородін в ефірі телемарафону.

Українські військові просуваються на Бахмутському напрямку та мають певні успіхиСили оборони України мають певні успіхи на Бахмутському напрямку. При цьому війсьокві кажуть, що кардинальних змін наразі немає.

За його словами, за останню добу було близько 15 спроб штурмових дій із застосуванням артилерії, авіації та БПЛА. Як зазначив пресофіцер, оборонні позиції ворога дуже погані.

У бійців ЗСУ вони значно кращі. Ворог на Бахмутському напрямку б'є досить щільно артилерією, БПЛА та авіацією. В якийсь момент вони пускають піхоту.

«Піхота здебільшого нічого не досягає і відходить назад – це все повторюється. Іноді, коли піхота підходить ближче, доводиться розпочинати дуже потужні бої на межі 50-100 метрів, але це вже рідкість. Найчастіше вона не доходить так близько. І так постійно повторюється. Це вже можна якось назвати і позиційною війною на виснаження», – розповів Бородін.

Нагадаємо, генерал Олександр Сирський розповів про тактику окупантів після втрати Андріївки та Кліщіївки. Нещодавно повідомлялося, що під Бахмутом росіяни атакують із новою силою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: