Сили оборони відзначили нову тактику російських військ поблизу Авдіївки

Читать на русском
Поблизу Авдіївки російське командування застосовує нову тактику, яку можна схарактеризувати як візьми позицію або помри.
Укрінформ

Загарбники не полишають спроб оточити Авдіївку на Донеччині. У ЗСУ відзначають, що військове командування росії поповнює «знекровлені штурмові підрозділи».

Про це повідомив речник Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун в етері телемарафону.

«Якщо приблизно охарактеризувати тактику застосування своїх підлеглих генералітетом російським, то це «візьми позицію або помри», – заявив він.

Втрати російської армії у найкривавіших битвах повномасштабної війниЯких втрат росія зазнала в ході найбільших битв повномасштабної війни – у Бахмуті, Маріуполі, Авдіївці, Вугледарі.

За словами речника, саме через таку позицію російського командування росте кількість дезертирів, і офіцери, командування змушені застосовувати загороджувальні загони, фізичну силу, а інколи навіть розстріли своїх підлеглих.

Відомо, що безуспішними були наступальні дії противника східніше Кераміка, також в районах Новобахмутівки, Степового і Авдіївки. Загалом за добу там відбито 26 атак. Водночас у напрямку Мар'їнки і Новомихайлівки українськими оборонцями було відбито 22 атаки, а на Шахтарському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії біля Старомайорського.

Нагадаємо, 16 листопада повідомляли, що росіяни активізувалися на Авдіївському напрямку. Саме місто обстрілюють цілодобово, як і його околиці.

Володимир Зеленський раніше повідомляв, що окупанти зазнають значних втрат серед техніки та особового складу на Авдіївському напрямку. При цьому, кожен воїн ЗСУ, який тримає позиції під Авдіївкою, заслуговує на вдячність.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: