У Харкові визначилися, чи залишиться безкоштовним проїзд у метро та тролейбусах

Читать на русском
Влада Харкова прийняла бюджет на наступний рік. У ньому прописано, що буде з проїздом у метро та наземному транспорті.
фото метро Харкова

Харківська міська рада ухвалила проект бюджету на 2024 рік. У ньому пропонується залишити безкоштовним проїзд у наземному та підземному комунальному транспорті.

Про це повідомила пресслужба Харківської міськради.

У Харкові прикрасили головну ялинку на станції метро – фотоЦього року у Харкові новорічну ялинку знову нарядили в метро, як і минулого року. Таких заходів вжили з метою безпеки.

Таке рішення було ухвалено на засіданні мерії у середу 22 листопада. Також відомо, що на фінансування транспорту було передбачено близько 1,2 млрд грн.

«У зв'язку з перерозподілом бюджетних призначень збільшено витрати на забезпечення безкоштовного проїзду у міському пасажирському транспорті на 60 млн. грн. Це зумовлено необхідністю приведення обсягів міжбюджетних трансфертів у відповідність до постанов КМУ та розпоряджень начальника Харківської ОВА», – розповіли у міськраді.

Нагадаємо, Харківське метро призупинило роботу з початку вторгнення рф. У травні підземка почала працювати, при цьому проїзд зробили безкоштовним.

Цього тижня у метрополітені Харкова вже встановили та прикрасили головну ялинку міста. Торік ялинку також встановлювали у метро. Минулого року у Харкові ракетним ударом було пошкоджено депо метрополітену.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: