У Харкові ракетним ударом знову пошкоджено депо метрополітену

Читать на русском
По Харкову росіяни двічі за ніч завдали ракетних ударів по кількох районах міста – пошкоджено підприємство та приміщення ангару депо метрополітену на Салтівці.

По Харкову росіяни двічі за ніч завдали ракетних ударів по кількох районах міста – пошкоджено підприємство у Основ'янському районі та приміщення ангару депо метрополітену у Салтівському районі.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram вранці 14 липня та пресслужба прокуратури.

Ракетні удари по Харкову: пошкоджено три поїзди метро та коледжОдна з російських ракет, яку випустили по Харкову, ударила по об'єктам метрополітену. Є поранений.

«Вночі окупанти знову завдали ракетних ударів по Немишлянському та Основ'янському районам Харкова – о 23 годині та після 2 години. Пошкоджено об'єкти транспортної інфраструктури, приватне підприємство, зруйновано 3-поверхову будівлю та автомобілі. Рятувальники ліквідували пожежі. За попередніми даними, жертв та постраждалих немає», - написав він.

За його словами, минулої доби війська рф також хаотично обстрілювали мирне населення Харківського, Богодухівського, Чугуївського та Ізюмського районів Харківської області. Зруйновано приватні будинки, господарські споруди, автомобілі.

В Ізюмському районі обстрілами росіян пошкоджено критичну інфраструктуру, горів дах розподільчого пункту електромереж однієї з лікувальних установ.

Протягом доби від обстрілів постраждали та госпіталізовані 2 мирні жителі Чугуївського району.

Нагадаємо, раніше росія вужа завдавала ракетних ударів по об'єктах метрополітену.

Також окупанти руйнували у Харкові навчальні заклади.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: