Російські війська знову активізувалися під Авдіївкою – МВА

Читать на русском
В Авдіївці росіяни ведуть потужні штурмові дії із застосуванням броньованої та колісної техніки.
Генштаб ЗСУ

Російські окупанти протягом останніх днів знову активізувалися на Авдіївському напрямку. Саме місто обстрілюють цілодобово, як і його околиці.

Про це заявив начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш в ефірі телемарафону 16 листопада.

Втрати російської армії у найкривавіших битвах повномасштабної війниЯких втрат росія зазнала в ході найбільших битв повномасштабної війни – у Бахмуті, Маріуполі, Авдіївці, Вугледарі.

«(Ворог - ред.) веде там штурмові дії із застосуванням броньованої та колісної техніки. Штурмує флангами - з півдня, з півночі менше активності. Але все одно застосовує піхоту майже цілодобово. Ну і звичайно гатять – цілодобово по позиціям навколо міста та по самому місту», – розповів він.

За його словами, за добу близько 30 масованих обстрілів сталося по території Авдіївської громади.

«Та й авіабомбові, авіаракетні удари, звісно. На жаль, я вже не пам'ятаю добу, коли їх не було. Кожної доби вони б'ють по місту. В основному по багатоповерховій забудові. За вчора 12 таких ударів сталося», – уточнив голова ГВА.

Нагадаємо, у ЗСУ нещодавно повідомляли, що росіяни послабили атаки під Авдіївкою. Також повідомлялося, які втрати ворог зазнав за два місяці посилених штурмів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: