В Орловській області рф заявили про збиття українського безпілотника

Читать на русском
В Орловській області рф було чути вибухи, повідомляють про знищений безпілотник. Також начебто збили БПЛА над Курською областю.
Ілюстративне фотоУкрінформ

Російська влада знову заявила про збиття нібито українських дронів над Орловською і Курською областями ввечері, 20 листопада.

Про це губернатор Орловської області Андрій Кличков повідомив у Телеграмі.

Які міста росії та окуповані нею населені пункти зазнали атак дронівЗа час повномасштабної війни дрони атакували понад 40 міст у росії та на окупованих нею територіях України.

Згідно з його словами, «український» дрон літакового типу було знищено над територією Шабликинського району Орловської області.

«Вночі 21 листопада близько 00.30 припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку БпЛА літакового типу по об'єктах на території російської федерації. Черговими силами ППО український безпілотний літальний апарат знищено над територією Курської області», - йдеться у повідомленні.

Крім того, у російському Міноборони повідомили про збиття нібито українського безпілотника над територією Курської області.

Нагадаємо, нещодавно росіяни заявили про атаку українського БПЛА на Бєлгородську область.

Також на території військової частини у Волгоградській області росії в ніч проти 16 листопада сталася пожежа. Перед пожежею місцеві мешканці селища чули вибухи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: