Росіяни заявили про атаку українського БПЛА на Бєлгородську область

Читать на русском
Росіяни заявили, що їхня ППО вночі 12 листопада знищила український безпілотник над Бєлгородською областю.
Укрінформ

У ніч на 12 листопада, у Бєлгородській області російської федерації пролунав вибух. Росіяни стверджують, що збили український безпілотник.

Про це пише Міноборони рф

За словами оборонного відомства окупантів, вночі 12 листопада черговими засобами російської ППО було збито український безпілотний літальний апарат над територією Бєлгородської області.

«Сьогодні вночі припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку БПЛА літакового типу по об'єктах на території російської федерації. Черговими засобами ППО український безпілотний літальний апарат знищено над територією Бєлгородської області», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, увечері у п’ятницю, 10 листопада, в підмосковному місті Коломна пролунали вибухи. Їх чули неподалік корпорації «Конструкторське бюро машинобудування» (КБМ), де виробляють «Кинджали» та «Іскандери».

Крім цього, у ніч проти суботи, 11 листопада, на пороховому заводі в російському місті Котовськ Тамбовської області сталася пожежа.

Згодом ЗМІ повідомили, що українські розвідники можуть бути причетні до цих вибухів. Втім у ГУР ні підтвердили, ні спростували цю інформацію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: