У Київській області на журналіста Української правди напали під час зйомок

Читать на русском
На журналіста Української правди Михайла Ткача було здійснено напад 17 листопада біля ресторану Тандир у селищі Козин Київської області.
Facebook Михайла Ткача

На журналіста видання «Української правди» Михайла Ткача було здійснено напад біля ресторану «Тандир» у селищі Козин Київської області.

Про це йдеться на сайті видання.

Відомо, що напад на журналіста відбувся напередодні, 17 листопада Того дня близько 23:20 журналісти проводили зйомку біля ресторану «Тандир» у селищі Козин Київської області.

На Михайла Ткача напали біля ресторану "Тандир" у с. Козин Київської областіУкраїнська правда

Там представники ЗМІ помітили колишніх високопоставлених співробітників Офісу генпрокурора. Коли охорона одного з відвідувачів помітила зйомку, то почала світити дальнім світлом і блокувати авто журналістів.

«Я вийшов із автомобіля, повідомив, що я журналіст Української правди. Охоронці почали мне блокувати, а один підійшов і вдарив по камері, а також завдав удар мені», – заявив Ткач.

Нагадаємо, 4 жовтня 2021 року на журналістів програми «Схеми» напали в державному Укрексімбанку під час запису інтерв'ю з головою правління Євгеном Мецгером. Спочатку у банку говорили, що журналісти «намагалися заволодіти банківською таємницею», але опубліковане відео з камери оператора підтвердило версію журналістів.

За тиждень Мецгера звільнили з посади голови правління. У листопаді звільнили також Ігоря Тельбізова та Олега Осипова, яких після відсторонення Укрексімбанк поновив на посадах.

У вересні 2022 року Голосіївський районний суд Києва визнав винними у справі про напад на журналістів у будівлі Укрексімбанку ексголову правління Євгена Мецгера, колишнього директора департаменту банківської безпеки установи Ігоря Тельбізова та начальника управління Олега Осипова. Їм призначили штраф.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: