Наглядова рада Укрексімбанку офіційно звільнила Мецгера з посади голови правління

Читать на русском
Мецгера звільнили з посади на підставі його заяви, рекомендації номінаційного комітету та без виплати вихідної допомоги
Євген МецгерFacebook

Наглядова рада Укрексімбанку прийняла рішення звільнити Євгена Мецгера з посади голови правління державного банку з 11 жовтня 2021 року.

Про це повідомляє пресслужба Укрексімбанку.

Зазначається, що наглядова рада отримала заяву Мецгера про звільнення, після чого номінаційний комітет надав негайну рекомендацію, на основі якої було прийнято рішення про негайне розірвання трудового договору з Мецгером.

Конфлікт журналістів «Схем» та Укрексімбанку: всі деталіНа журналістів програми Схеми напали в Укрексімбанку. Всі подробиці конфлікту і реакція на нього – в матеріалі.

«Розірвання трудового договору відповідно до зазначеної підстави не передбачає виплати вихідної допомоги» - сказано в повідомленні.

Тимчасово виконуючим обов'язки голови правління став Сергій Єрмаков. А нового голову держбанку оберуть на конкурсі в термін до 12 квітня 2022 року.

Нагадаємо, після нападу на знімальну групу «Схем» Мецгеру і ще одному співробітнику банку прокуратура вручила підозру. Перед цим Мецгера за його ж заявою наглядова рада Укрексімбанку відсторонила від посади. 11 жовтня Мецгер повідомив, що подав заяву про своє звільнення з посади Голови Правління Держбанку.

Незадовго до цього проєкт «Схеми» опублікував розслідування про Укрексімбанк - те саме, яке стало причиною нападу. Мецгер вже встиг його прокоментувати.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: