Укрексімбанк таки звільнив двох фігурантів нападу на журналістів «Схем»

Читать на русском
Оскільки повернення Тельбізова та Осипова викликало обурення громадськості, наглядова рада прийняла рішення просити правління банку звільнити їх остаточно
Ілюстративне фотоУкрінформ

Наглядова рада державного Укрексімбанку прийняла рішення звільнити із займаних посад двох фігурантів справи про напад на журналістів «Схем» - директора Департаменту банківської безпеки Ігоря Тельбізова та начальника управління внутрішньої безпеки банку Олега Осипова.

Про повідомляється на офіційному сайті Укрексімбанку.

Оскільки повернення Тельбізова та Осипова викликало обурення громадськості, наглядова рада прийняла рішення просити правління банку звільнити їх остаточно.

Діяльність Укрексімбанку: які фінансові результати показували керівникиЯкі фінансові результати показував державний Укрексімбанк за різних керівників – на інфографіці.

«Члени наглядової ради прийшли до висновку, що подальше перебування Тельбізова та Осипова на посадах створює загрозу для всієї системи безпеки банку і для його стабільної та безперервної діяльності в цілому, що створює істотні операційні та репутаційні ризики» - сказано в заяві.

У наглядовій раді додали, що Тельбізов і Осипов своїми діями показали, що не в змозі виконувати обов'язки на своїх посадах, а також не розуміють положень Кодексу етики та корпоративних цінностей банку.

Нагадаємо, 11 листопада стало відомо, що Укрексімбанк повернув на посади двох фігурантів скандалу з нападом на журналістів проєкту «Схеми» - директора Департаменту банківської безпеки Ігоря Тельбізова та начальника управління внутрішньої безпеки Олега Осипова. Співробітники банку зустріли їх оплесками, а тріумфальне повернення Тельбізова та Осипова потрапило на відео, виявилося в Інтернеті й викликало обурення громадськості.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: