Канцлер Німеччини висловив готовність до нових переговорів із путіним

Читать на русском
Канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що готовий до нових переговорів із російським президентом володимиром путіним, якщо той готовий до дій.
Фото DW

Канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що готовий до нових переговорів із російським президентом володимиром путіним.

Про це пише Sueddeutsche Zeitung.

Путін чує «голоси» про бажання переговорів: скільки разів він згадував про них за останній рікПутіну почулося, що Україна хоче переговорів. Ми підрахували, скільки разів російський диктатор говорив про переговори за останній рік.

Шольц закликав путіна зробити перший крок до можливого мирного врегулювання в Україні. Він заявив, що готовий до переговорів, якщо російський президент готовий до дій.

«Він повинен вивести війська. Однак наразі немає жодних ознак того, що це станеться. Путін не повинен домогтися успіху у своїй меті - використовувати силу для анексії частини сусідньої країни», – заявив канцлер.

При цьому Шольц укотре запевнив Україну в тому, що допомогу в обороні від російського вторгнення надаватимуть стільки, скільки буде потрібно.

Нагадаємо, на початку листопада президент Володимир Зеленський заявив, що ситуація на фронті не є патовою. Україна не буде йти на поступки перед рф.

Раніше «Слово і діло» підрахувало, скільки разів російський диктатор володимир путін сам згадував про мирні переговори.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: