Арестович заговорив про мирні переговори з росією

Читать на русском
Олексій Арестович вважає, що війна в Україні фактично зайшла в глухий кут і настав час миритися з росією, виходити на мирні переговори.
фото facebook.com/alexey.arestovich

Колишній позаштатний радник Офісу президента Олексій Арестович вважає, що війна з росією фактично зайшла в глухий кут і «нам потрібно миритися».

Про це Арестович заявив в ефірі програми на YouTube-каналі Ходорковський LIVE у четвер, 2 листопада.

Переговори з путіним неможливі: як змінювалася позиція ЗеленськогоІнфографіка – позиція Володимира Зеленського щодо переговорів з путіним пройшла еволюцію від переконання в необхідності діалогу до констатації, що з чинним президентом рф говорити нема про що.

«Фактично, глухий кут у війні. Тому що ні росія не може захопити всерйоз великі шматки нашої території, ні ми не можемо відбити зараз...Далі переведення це в партер, стаціонарний фронт, нескінченні і безглузді вбивства один одного...Народ починає це розуміти. Я вважаю, нам треба миритися. Виходити на мирні переговори. Стабілізувати», – заявив Арестович, коментуючи ситуацію на фронті в Україні.

При цьому він додав, що «ці переговори мають бути чесними та паритетними».

АРЕСТОВИЧ: «Нужен мир с Россией, война зашла в тупик. Зеленского пора менять. Я иду на выборы»Ходорковский LIVE

Нагадаємо, Арестович перестав бути радником ОПУ з січня 2023 року. Його звільненню передувала необережна заява ЗМІ: під час інтерв'ю Марку Фейгіну Арестович заявив, що ракету, яка зруйнувала житловий будинок у Дніпрі, могли збити українські сили ППО – нібито після цього вона впала на під'їзд будинку і вибухнула. Заяву Арестовича підхопила російська пропаганда.

Зазначимо, цього року президент України Володимир Зеленський щонайменше тричі говорив, що не розглядає варіант переговорів із росією.

«Слово і діло» вирішило підрахувати, скільки разів російський диктатор володимир путін сам згадував про мирні переговори.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: