Зеленський анонсував нові безпекові кроки щодо посилення української ППО

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський у зверненні 18 листопада анонсував найближчими тижнями нові безпекові кроки щодо посилення української ППО.
president.gov.ua

Зеленський анонсував найближчими тижнями нові безпекові кроки щодо посилення української ППО.

Про це він повідомив у своєму зверненні.

Зеленський відзначив держави, які цього тижня оголосили про нову допомогу Україні. Зокрема, мова йде про Німеччину, Фінляндію та Литву.

Захист неба України: які системи ППО поставили союзникиСистеми протиповітряної оборони Україні надали загалом близько 15 країн. Які саме – на інфографіці.

«Я хочу відзначити країни, які цього тижня оголосили про нову допомогу нашій державі. Німеччина, Фінляндія, Литва – дякую за нові оборонні пакети. Естонія – протягом наступних років буде збільшувати безпекові інвестиції у виробництво боєприпасів. І це важливо. Норвегія та Британія – є рішення про нові гуманітарні пакети для України й українців», – заявив президент.

Крім цього, Зеленський додав, що уже готують нові безпекові кроки, які стосуватимуть також посилення ППО.

Нагадаємо, в ніч на суботу, 18 листопада, Україну атакували кілька хвиль ударних БпЛА «Шахед». Повітряні сили збили 29 з 38 російських дронів-камікадзе. Зокрема, вибухи лунали у Запоріжжі та Одеській області.

Зеленський раніше розповідав, в яких регіонах України потрібно посилити ППО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: