Таврійський напрямок: ЗСУ за добу знищили понад 400 загарбників

Читать на русском
Більшість убитих за добу окупантів зафіксовано саме на Таврійському напрямку. Повідомляється, що окрім цього один із російських військових здався в полон.
фото: Lb.ua

Протягом минулої доби на Таврійському напрямку українські військові ліквідували майже 500 російських окупантів та 19 одиниць ворожої техніки. Також один із російських військових здався в полон.

Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» генерал Олександр Тарнавський у Telegram.

Згідно з його словами, загалом упродовж минулої доби ворог завдав 8 авіаударів, провів 51 бойове зіткнення та здійснив 974 артобстріли.

«Наші воїни стійко тримають оборону на Авдіївському напрямку. Загальні втрати ворога склали 456 осіб. Один окупант здався у полон», - розповів він.

При цьому, Тарнавський зазначив, що знищено 19 одиниць військової техніки.

«Зокрема, 1 танк, 3 ББМ, 2 артсистеми, 12 БпЛА, 1 одиницю спецтехніки. Ще 16 одиниць військової техніки ворога пошкоджено», - додав генерал.

Водночас, Тарнавський підкреслив, що ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку триває.

Нагадаємо, втрати країни-агресора у війні проти України перевищили вже 317 тисяч окупантів. Лише за останню добу ЗСУ знищили 620 загарбників.

Як відомо, у ЗСУ підтвердили закріплення на плацдармах на лівому березі Дніпра.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: