ЗСУ показали знищення російського «Уралу» з боєкомплектом

Читать на русском
Воїни ССО за допомогою дронів знищили російський Урал з іранським боєкомплектом для РСЗВ Град.
фото Вікіпедія

Сили спеціальних операцій ЗСУ на Південному напрямку скоригували вогонь артилерії та застосували FPV-дрони для удару по «Уралу» російських окупантів.

Про це повідомила пресслужба ССО Збройних сил України у Telegram-каналі.

Втрати російської армії у найкривавіших битвах повномасштабної війниЯких втрат росія зазнала в ході найбільших битв повномасштабної війни – у Бахмуті, Маріуполі, Авдіївці, Вугледарі.

«ССО навели вогонь артилерії і вдарили FPV-дронами по російському Уралу з іранськими снарядами. Під час проведення повітряної розвідки на Південному напрямку оператори ССО виявили замасковану техніку противника. Екіпаж БпАК оперативно скоригував по цілям вогонь артилерії підрозділів Сил оборони, а також застосував для ударів власні FPV-дрони», – сказано в повідомленні.

Внаслідок роботи знищено вантажний автомобіль «Урал-4320» з боєкомплектом до РСЗВ БМ-21 Град (за даними розвідки – 55 реактивних снарядів іранського виробництва)» та пошкоджено РСЗВ БМ-21 «Град».

Нагадаємо, раніше у ГУР показали, як наші спецназівці проводять підготовку та реалізують рейди на територію тимчасово окупованого Криму. Генштаб ЗСУ сьогодні вранці оновив дані про втрати армії росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: