Сили оборони просунулися північніше Копанів та Новопрокопівки: ситуація на Таврійському напрямку

Читать на русском
Станом на суботу, 7 жовтня, на Таврійському напрямку Сили оборони просунулися північніше Копанів та Новопрокопівки.
Генштаб ЗСУ

Станом на суботу, 7 жовтня, на Таврійському напрямку Сили оборони просунулися північніше Копанів та Новопрокопівки.

Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» Сил оборони України Олександр Тарнавський в Telegram.

«На Таврійському напрямку маємо просування північніше Копанів та Новопрокопівки. Втрати ворога різко зросли. Знищено РСЗВ БМ-27 «Ураган», – йдеться у повідомленні.

Відомо, що протягом минулої доби ворог завдав 14 авіаційних ударів, провів 22 бойових зіткнення, окрім того, здійснив 782 артобстріли. Підрозділи ракетних військ та артилерії зі складу ОСУВ «Таврія» протягом доби виконали 1265 вогневих завдань.

Відтак за 6 жовтня загальні втрати ворога на Таврійському напрямку склали 338 осіб. За минулу добу було знищено 52 одиниці військової техніки противника: 7 танків, 7 ББМ, 14 артилерійських систем, 1 РСЗВ, 1 ПТРК, 3 БпЛА, 17 одиниць автомобільної та 2 – спеціальної техніки. Також знищено склад боєприпасів та ще один важливий об'єкт.

Нагадаємо, за минулу добу Сили оборони відбили атаки російських військ відразу на шести напрямках і наступали ще на двох. Сумарно на фронті відбулося 34 бойові сутички.

Втрати російської окупаційної армії за останню добу склали 620 військових. З початку повномасштабного вторгнення знищено 281 тисячу 700 загарбників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: